“Миколая” 1/2 фіналу (16 грудня)

Вчора відбулися два півфінали Відкритого турніру Костопільського району з футзалу, присвяченого до дня святого Миколая.

ЗУК (м. Костопіль) – Дербі (м. Рівне) – 3:2

Голи: Окерешко Микола (2), Новосад Максим – Бортнік Михайло, Ільчук Віталій

Вилучення: Басик Микола (Дербі)

З певною обережністю почали цей матч команди, ніби очікуючи помилку суперника, тому й тримався рахунок 0:0 впродовж хвилин 18-ти, допоки Новосад Максим влучним дальнім пострілом з метрів 16-ти відкрив рахунок – 1:0 на користь Західно-українського Костополя!!! Голкіпер гостей не бачив момент удару, тому й не зреагував. Відразу зросли швидкості у матчі і Дербі мало декілька моментів зрівняти рахунок, але впевнено у рамці воріт діяв Бутківський Василь. Здавалося, команди вже мають йти на перерву, проте ЗУК отримав можливість розіграти кутовий і дуже вдало цим скористалися, адже за 2 секунди до кінця, Окерешко Микола подвоїв рахунок в матчі – 2:0 !!!

В другій половині зустрічі, Дербі постійно намагалося тиснути на ворота суперника, але впевнена гра господарів зводила на нівець всі потуги гостей. Навіть більше – Окерешко Микола в падінні замкнув чудову комбінацію – 3:0 !!! Гра зроблена?! Якби не так!!! Класний розіграш Рівненської команди і рахунок стає 1:3 – Дербі залишається у грі і часу вдосталь, щоб перевернути все на свою користь, адже футзал тим і славиться, що за декілька секунд можливо все! І неочікувано рахунок стає 3:2 !!! Лідер та засновник команди ЗУК Степанюк Сергій, замешкався з передачею, відібрано м’яч і перевага у три м’ячі розвіялася.

Глядачі очікували, що гості підуть з 5-тим польовим, адже ще залишалося 2 хвилини, але так і не наважилися ризикнути, оскільки і сили не безмежні (обидві команди провели по поєдинку добу тому в першій футзальній лізі Рівненщини). ЗУК у фіналі, хоча шлях у своїй групі до фіналу був дуже тернистим і залежав від декількох факторів, оскільки 2 стартові поразки дуже вразили всіх і мабуть самих гравців теж;)

Бауміт – Борщівка – 4:2

Голи: Капустинський Юрій, Гриб Тарас, Талащук Іван, Жак Вадим (а.г.) – Жак Вадим, Дармовіс Павло

Попередження: Гриб Тарас, Талащук Іван – Дармовіс Павло, Орел Андрій

Бауміт у фіналі зіграє з ЗУК! Але після 1-го тайму в це мало вірилося!!! Борщівка розпочала гру дуже впевнено і агресивно, і гол в ворота Бауміта був ніби холодним душем для гравців в зеленій формі! Дармовіс Павло – постійний легіонер команди Борщівка потужним пострілом змінив рахунок на табло – 0:1 !!! Щоправда голкіпер зреагував на даний удар, але м’яч, вдарившись об руку, підступно закотився у ворота. Склалося враження, що номінальні господарі були не готові до такого початку і відразу кинулися відігруватися. Дацюк Роман, нападник Бауміта, мав декілька 100-відсоткових моментів не тільки зрівняти рахунок в матчі, але й вивести свою команду вперед, але тільки не цього вечора!!! Фантастичними сейвами відзначився в рамці воріт голкіпер Борщівки Овчарук Олександр!!! Просто з неймовірних позицій круглий ніяк не хотів зустрічатися із сіткою саме тих воріт, які є «північними» як в першому таймі, так і в другому (забігаючи наперед, зазначимо, що всі 6 м’ячів залетіли в «південні» ворота). І ось, в контратаці, пострілом під дальню штангу, вже другий легіонер Жак Вадим подвоює перевагу Борщівки – 0:2 !!! Перший тайм так і завершився – Бауміт – Борщівка – 0:2.

В другому таймі командна гра Борщівки просто розвалилася, а Бауміт навпаки – зібрано підійшов до справи під йменням – вихід у фінал! Спочатку Капустинський Юрій, просто неймовірним ударом з гострого кута лівою ногою в дальню дев’ять скоротив рахунок у матчі, і майже відразу знову відзначився Жак Вадим, але автоголом – 2:2 !!! Необхідно все починати спочатку, адже нічиї не може бути! Сумбурна гра впродовж декілька хвилин другого тайму, призвела до 3-го голу в ворота Борщівки – Талащук Іван здалеку прошив голкіпера, у якого в другому таймі просто не пішла гра – 3:2 !!! Звісно, гості постійно намагалися забити гол, повністю віддавалися боротьбі на майданчику, що переросло навіть у певну сутичку між гравцями, але гол Гриба Тараса за 5 хвилин до кінця зустрічі фактично поховав надії Борщівки на вихід у фінал – 4:2 !!! Гості пішли з 5-тим польовим і останні хвилини провисіли на воротах Бауміта, але рахунок так і не змінився.

Отже, 19-го грудня, в день святого Миколая, відбудуться вирішальні поєдинки відкритого турніру з футзалу! Запрошуємо вболівальників до ДЮСШ, початок – 18:00 год!!!

«Дербі» – «Борщівка», 18:00 год, матч за ІІІ місце,
«ЗУК» – «Бауміт», 19:10 год, Фінал.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Коментарі закриті.

САЙТ РОЗРОБИВ - ГЕЙНЕ РОМАН