Нагородження переможців та призерів відкритого чемпіонату Костопільської міської територіальної громади з футзалу «Костопільська Сніжинка – 2021»

18 березня у приміщенні Костопільської ДЮСШ відбувся фінал Кубку Костопільської міської територіальної громади з футзалу «Костопільська Сніжинка – 2021» І ліга та нагородження переможців та призерів відкритого чемпіонату Костопільської міської територіальної громади з футзалу «Костопільська Сніжинка – 2021», який розпочався 26 січня 2021 року. У фіналі Кубку «Костопільська Сніжинка – 2021» І лага зустрілися команди Головин (Головинська ОТГ) та АВ Метал Груп (м. Рівне), де перемогу із рахунком 2:1 здобула команда Головин та стала переможцем Кубку з футзалу «Костопільська Сніжинка – 2021» І ліга. Кращим гравцем Кубку став Павлюк Тарас (Головин).Чемпіонат проводився серед двох ліг (Вища ліга та перша ліга). У вищій лізі взяли участь 7 команд: Комфорт-Сервіс-Костопіль (м. Костопіль), КЗС (м. Костопіль), Борщівка (Малолюбашанська ОТГ), Бадм (м. Рівне), КЛІСП-2004 (м.Костопіль), Єдність (с.Малий Мидськ), Корост (с.Корост Сарненський район). У першій лізі взяли участь 10 команд: ДЮСШ (м. Костопіль), Ветерани (м. Костопіль), Борщівка-2 (Малолюбашанська ОТГ), Маяк (с. Зносичі Сарненський район), Головин (Головинська ОТГ), Оріон (с. Будимля Миляцька ОТГ), АВ Метал Груп (м. Рівне), Мала Любаша (Малолюбашанська ОТГ), КЛІСП-2005 (м. Костопіль) та Горинь (с. Степань Сарненський район). Загалом у двох лігах чемпіонату та Кубку зіграно 101 гру.

Переможцями чемпіонату у вищій лізі стала команда – Комфорт-Сервіс-Костопіль, срібні нагороди виборола команда – КЗС, бронзові нагороди чемпіонату дісталися команді – Борщівка.У номінаціях: «Кращий воротар» став – Овчарук Олександр (Борщівка), «Кращий бомбардир» став – Орел Андрій (Борщівка), «Кращий молодий гравець до 19 років» став – Овсійчук Максим (КЛІСП-2004), «Кращий гравець» став – Василечко Олег. Кубок за волю до перемоги та четверте місце отримала команда – КЛІСП-2004.Переможцями чемпіонату у І лізі стала команда – ДЮСШ, срібні нагороди виборола команда – Маяк, бронзові нагороди чемпіонату дісталися команді – Ветерани.

У номінаціях: «Кращий воротар» став – Марканіч Тарас (ДЮСШ), «Кращий бомбардир» став – Попович Іван (Ветерани), «Кращий молодий гравець до 19 років» став – Тивонюк Владислав (КЛІСП-2005), «Кращий гравець» став – Котисько Владислав. Кубок за волю до перемоги та четверте місце отримала команда – Борщівка-2.Переможці та призери чемпіонату у вищій та першій лігах, переможець та фіналіст кубку, кращі гравці у номінаціях нагороджені кубками, медалями, статуетками, футбольними м’ячами та цінними подарунками управління освіти, культури, молоді та спорту Костопільської міської ради та Костопільської районної федерації футболу.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Коментарі закриті.

САЙТ РОЗРОБИВ - ГЕЙНЕ РОМАН