Прев’ю 8-го туру чемпіонату району

Із п’яти матчів цієї неділі, відбудеться лише чотири, оскільки гру ФК «Костопіль» – ФК «Граніт» перенесено у зв’язку з участю господарів у матчі ІІ-ої ліги області.

Отже, на топ-матч претендують одразу два поєдинки! Це: ФК «Злагода» – ФК «Горинь» та ФК «Мирне» – ФК «Олімпік»! ФК «Злагода» виграла усі домашні поєдинки, що допомогло їй впевнено займати другу позицію в чемпіонаті (у ФК «Горинь» є ще одна гра в запасі), скоротивши відстань від лідера до двох очок! Комусь віддати перевагу дуже складно, вважаємо, що шанси – 50% на 50%.

Не манш цікавий матч повинен бути в с. Мирне! Лідер чемпіонату втратив очки в останніх двох турах, звівши їх у нічию. Проте і суперники були не з легких – ФК «Мала Любаша» та ФК «Костопіль»! Пропускає цю гру один з лідерів команди – Павлюк Тарас (перебір жовтих карток). Чи відновив сили ФК «Олімпік» від важкої гри проти ФК «МалаЛюбаша»? Чи залишиться ФК «Мирне» на першому місці?

Достатньо складним для технічних гравців ліній півзахисту та нападу Борщівки буде матч в с. Злазне проти однойменної команди. У господарів дуже складне і тверде поле, а враховуючи той фактор, що сьогодні вночі має бути дощ, взагалі не знаємо що можна очікувати від обох команд! Гравці ФК «Злазне» непогано грають в пас, але немають забивного форварда, що спрощує роботу для захисту ФК «Борщівка», єдиної слабкої лінії у команди гостей! Чи адаптується ФК «Борщівка» до поля та погоди? Чия лінія півзахисту візьме під свій контроль м’яч та саму гру? Шанси на перемогу ФК «Злазне» над ФК «Борщівка» – 40% на 60%.

Ще один матч в цьому турі – ФК «Мала Любаша» – ФК «Головин». Гості у двох останніх матчах набрали максимум – 6 очок із 6! Господарі будуть без своїх «зірок», але і без них виглядають достатньо впевненими! Може зіграти роль недооцінка суперника зі сторони господарів поля, якщо вона така буде. Наш прогноз – 80% на 20% на користь ФК «Мала Любаша».

Бажаємо усім командам гарної гри та Fair Play!!! Слідкуємо за новинами та результатами у групі в ВК та на нашому сайті.

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Залишити коментар

Ви повинні бути авторизовані, щоб залишити коментар.

САЙТ РОЗРОБИВ - ГЕЙНЕ РОМАН