Результати 8-го туру чемпіонату згідно протоколів та короткий опис матчів!

Результати 8-го туру чемпіонату згідно протоколів та короткий опис матчів!

ФК «Злагода» – ФК «Горинь» – 2:2

голи: Шух Костянтин, Шух Анатолій – Ловинюк Олександр, Ягнич Віталій
попередження: Миколайчук Михайло, Грищук Тарас – Гриб Руслан

Цей поєдинок був винесений у топ-матчі туру і сповна себе виправдав!!! В першому таймі гості грали у свій футбол, забили два м’ячі і практично нічого не давали створити біля своїх воріт. В перерві, гравці ФК «Горинь» мабуть вирішили, що справа зроблена за що і поплатилися! Продемонструвавши стоячий футбол у перші 15 хвилин другого тайму, пропустили два м’ячі! Лише після цього знову почала грати ФК «Горинь». Подальша обопільна боротьба призвела до нічийного результату.

ФК «Мирне» – ФК «Олімпік» – 6:2
голи: Цикун Ігор-4, Парфенюк Андрій, Онісковець Андрій – Алексійчук Максим, Федоренко Вадим
попередження: Тріль Юрій – Голубко Сергій

В цьому матчі був забитий найшвидший гол в чемпіонаті за цих вісім турів – 20 секунда матчу! Гравці ФК «Мирне» оторопіли від такого початку, але дуже швидко оговталися і забили два м’ячі! Боротьба точилася тільки перший тайм та початок другого. Лише четвертий гол, доволі курйозний, деморалізував гостей, які практично перестали грати. Хоча ФК «Олімпік» і забив ще один гол та мав декілька гольових моментів, але у підсумку – розгромна перемога ФК «Мирне». Відеогляд матчу можна подивитися тут:https://www.youtube.com/channel/UC1NUGhMxuJ2w_OQFzROX...

ФК «Злазне» – ФК «Борщівка» – 1:2
голи: Оніщук Михайло – Кручок Володимир, Овчарук Роман
попередження: Лемех Олександр (ФК Борщівка)

У с. Злазне обидві команди довго не могли реалізувати свої моменти, яких у ФК «Борщівка» було значно більше. Але все таки першими відзначилися гості. Гравці ФК «Злазне» розводять м’яч, діагональ направо і рахунок стає 1:1 !!! Проте, під кінець матчу ФК «Борщівка» практично запхала м’яч у ворота суперника і здобула перемогу.

ФК «Мала Любаша» – ФК «Головин» – 3:1
голи: Попович І.Ю.-2, Ковальчук Владислав – Дублевський Роман
попередження: Скоцький Богдан, Попович І.Ю. (всі ФК «Мала Любаша»)

ФК «Головин» лише в кінці зустрічі спромігся на гол престижу, проте перед цим пропустили три м’ячі, два з них вийшли доволі курйозними. Заслужена перемога ФК «Мала Любаша».

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Залишити коментар

Ви повинні бути авторизовані, щоб залишити коментар.

САЙТ РОЗРОБИВ - ГЕЙНЕ РОМАН